Support

Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë për çdo pyetje ose shqetësim tjetër.

Ju lutemi na kontaktoni me email ose direkt përmes WhatsApp dhe Viber.

 

Mund të na arrini me telefon si më poshtë:

Linja e nxehtë +41 44 244 32 23

Mbështetja jonë është atje për ju në kohët vijuese:

E hënë - e Premte
08.00 – 12.00 / 13.00 – 17.00 Uhr