Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë ("politika") do t'ju ndihmojë të kuptoni se si [emri] ("ne", "ne", "tonë") përdor dhe mbron të dhënat që na jepni kur vizitoni dhe përdorni [faqen e internetit] , "shërbim"). Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar këtë politikë në çdo kohë të caktuar, nga e cila do të azhurnoheni menjëherë. Nëse dëshironi të siguroheni që jeni të azhurnuar me ndryshimet më të fundit, ju këshillojmë ta vizitoni shpesh këtë faqe.Cilat të dhëna të përdoruesit Ne mbledhim Kur vizitoni faqen e internetit, ne mund të mbledhim të dhënat e mëposhtme: • Adresa IP juaj. • Kontakti juaj informacioni dhe adresa e emailit. • Informacione të tjera të tilla si interesat dhe preferencat • Profili i të dhënave në lidhje me sjelljen tuaj në internet në faqen tonë të internetit.Pse Ne Mbledhim Të dhënat tuajaNe po mbledhim të dhënat tuaja për disa arsye: • Për të kuptuar më mirë nevojat tuaja • Për të përmirësuar shërbimet tona dhe produkte. • Të ju dërgojmë email reklamues që përmbajnë informacionin që ne mendojmë se do t'i gjeni interesante. • Të lidheni me ju për të plotësuar anketat dhe për të marrë pjesë në lloje të tjera të hulumtimit të tregut. • Të personalizoni uebfaqen tonë sipas sjelljes tuaj në internet dhe preferencave personale. dhe Sigurimi i të dhënave [emri] është i përkushtuar në sigurimin e të dhënave tuaja dhe ruajtjen e tij konfidenciale. [emri] ka bërë të gjitha në fuqinë e tij për të parandaluar vjedhjen e të dhënave, hyrjen e paautorizuar dhe zbulimin duke zbatuar teknologjitë dhe programet më të fundit, të cilat na ndihmojnë të ruajmë të gjitha informatat që mbledhim në internet. ju gjithashtu pranoni të përdorni mbledhjet e të dhënave në lidhje me sjelljen tuaj në internet (analizoni trafikun në internet, faqet në internet ku kaloni kohën më të madhe në faqet e internetit, dhe faqet e internetit që vizitoni). Të dhënat që mbledhim duke përdorur cookie-t përdoren për të rregulluar uebfaqen tonë për nevojat tuaja. Pasi të përdorim të dhënat për analiza statistikore, të dhënat hiqen plotësisht nga sistemet tona. Ju lutemi vini re se cookies nuk na lejojnë të marrim kontrollin e kompjuterit tuaj në çfarëdo mënyre. Ato përdoren në mënyrë rigoroze për të monitoruar cilat faqe i shihni të dobishme dhe cilat nuk i bëni në mënyrë që të mund të sigurojmë një përvojë më të mirë për ju.

Modelet e kushteve dhe kushteve nga WebsitePolicies.com Nëse doni të çaktivizoni cookies, mund t'i bëni ato duke hyrë në cilësimet e shfletuesit tuaj të internetit. (Siguroni lidhje për cilësimet e cookie-ve për shfletuesit kryesorë të Internetit) .Lidhjet në Uebfaqet e tjera të Uebsajtit tonë përmban lidhje që çojnë në faqet e internetit të tjera. Nëse klikoni në këto lidhje [emri] nuk mban përgjegjësi për të dhënat tuaja dhe mbrojtjen e intimitetit. Vizitimi i atyre faqeve në internet nuk rregullohet nga kjo marrëveshje për politikën e privatësisë. Sigurohuni që të lexoni dokumentacionin e politikës së intimitetit të faqes në internet ku shkoni nga faqja jonë e internetit. Duke kufizuar koleksionin e të dhënave tuaja personale.Në ndonjë pikë, mund të dëshironi të kufizoni përdorimin dhe mbledhjen e të dhënave tuaja personale. Ju mund ta arrini këtë duke bërë sa më poshtë: Kur plotësoni formularët në faqen e internetit, sigurohuni të kontrolloni nëse ekziston një kuti të cilën mund ta lini të pakontrolluar, nëse nuk doni të zbuloni informacionin tuaj personal. Nëse tashmë keni ranë dakord të ndajmë informacionin tuaj me ne, mos ngurroni të na kontaktoni përmes postës elektronike dhe ne do të jemi më shumë se të lumtur ta ndryshojmë këtë për ju. [emri] nuk do të marr me qira, shesë ose shpërndaj informacionin tuaj personal tek ndonjë palë e tretë, përveç nëse ne kemi leje. Ne mund ta bëjmë këtë nëse ligji na detyron. Informacioni juaj personal do të përdoret kur duhet t'ju dërgojmë materiale promovuese nëse pajtoheni me këtë politikë të privatësisë.